Ervaring van een teambuilding met paarden voor trainees van BMC

teambuilding met paarden- inzicht door ervaringDe teambuilding met paarden van Pascal en het paard Niels hebben ons inzicht gegeven in de rolverdeling en individuele bijdrage binnen ons team. Samenwerking is belangrijker dan de toegepaste methode. Niels voelt feilloos aan wie de leider is en helpt mensen angsten overwinnen

teamcoaching- inzicht door ervaring

 Ervaring van een teamcoaching voor medewerkers van zorgboerderij de la Vie.

teambuilding met paarden- inzicht door ervaring enige tijd geleden hebben we bij Pascal Vos een teambuilding met paarden ontvangen. Onze teamcoaching was verhelderend en bevestigend op een speelse en open manier. Pascal neemt de tijd voor iedereen en herkent onderliggende processen. De paarden zijn prettig om mee te werken en Pascal kent ze duidelijk goed.

Ervaring n.a.v. de teambuilding met paarden voor het team buurtbemiddelaars

De coach gecoacht

(paarden) ik had het er niet zo op, mij te groot!

Nu, een eind gevorderd in mijn pensioengerechtigde leeftijd kreeg ik een geheel nieuwe ervaring met een paard en niet zomaar een paard, een paard die mij veel nieuwe inzichten liet ervaren tijdens een soort van proeverij van coachen met paarden.

teamcoaching met paarden- inzicht door ervaringNiels, het coachpaard, de rust zelve, liet me versteld staan van mijzelf. Geen greintje angst voor het grote dier was voelbaar en zijn rust vloeide geheel over op mij. Mijn hand werd als door een magneet naar zijn mond getrokken. Hij liet mijn strelingen zich welgevallen.

Tijdens de opdrachten die ik van Pascal kreeg, ervaarde ik dat mijn handelingen niet altijd de zijne waren wat hij me dan ook meteen liet merken door zich van mij af te wenden. Herkenbaar uit mijn eigen coach activiteiten.

Langzaam maar zeker ontstond er een wederzijds respect. Voor mij een bevestiging dat Niels nog eens de puntjes op de welbekende I had gezet!

Bedankt Pascal dat jij me deze kans gegeven hebt te hebben mogen proeven van deze bijzondere manier van coachen.