Ervaringen teambuilding met paarden

Ervaring van een teambuilding met paarden voor trainees van BMC

teambuilding met paarden- inzicht door ervaring

De teambuilding met paarden van Pascal en het paard Niels hebben ons inzicht gegeven in de rolverdeling en individuele bijdrage binnen ons team. Samenwerking is belangrijker dan de toegepaste methode. Niels voelt feilloos aan wie de leider is en helpt mensen angsten overwinnen

Ervaring van medewerker Zorgboerderij de la Vie

teambuilding met paarden- inzicht door ervaring

Enige tijd geleden hebben we bij Pascal Vos een teambuilding met paarden ontvangen. Onze teamcoaching was verhelderend en bevestigend op een speelse en open manier. Pascal neemt de tijd voor iedereen en herkent onderliggende processen. De paarden zijn prettig om mee te werken en Pascal kent ze duidelijk goed.

Ervaring teambuilding team buurtbemiddelaars

teambuilding met paarden- inzicht door ervaring

Paarden” ik had het er niet zo op, mij te groot!
Nu, een eind gevorderd in mijn pensioengerechtigde leeftijd kreeg ik een geheel nieuwe ervaring met een paard en niet zomaar een paard, een paard die mij veel nieuwe inzichten liet ervaren tijdens een soort van proeverij van coachen met paarden.
Niels, het coachpaard, de rust zelve, liet me versteld staan van mijzelf. Geen greintje angst voor het grote dier was voelbaar en zijn rust vloeide geheel over op mij. Mijn hand werd als door een magneet naar zijn mond getrokken. Hij liet mijn strelingen zich welgevallen.

Wil je meer weten over teambuilding met paarden, neem dan nu contact op

voor meer informatie over teambuilding voor buurtbemiddelaars kijk op www.inzichttrainingen.nl