Vanaf begin januari heb ik de opleiding tot effortless coach gevolgd. Sommigen van mijn klanten in mijn praktijk in Roosendaal hebben dit al direct mogen ervaren in de coachsessies, omdat dit direct toepasbaar was en versterkend werkte in mijn praktijk. Vandaag heb ik met het uitvoeren van het laatste deel van de praktijkopdracht (een laatste ‘oefen’coachsessie) de opleiding tot effortless coach afgerond. Nu is het wachten op mijn beoordeling.

In deze opleiding kwamen alle kennis en vaardigheden die ik de laatste 12 jaar in therapie en coach heb opgedaan samen tot 1 systeem. Dit sluit echt perfect aan op de wijze waarop ik in het leven sta en als coach naar de groei en ontwikkeling van mensen kijk. Dit heeft mij als coach nog veel krachtiger en zelfverzekerder gemaakt. Hieronder een stukje over de uitgangspunten van het coach systeem van Effortless coaching

inzicht door ervaring nu biedt nu ook effortless coaching

Effortless Coaching is zeer krachtig en effectief omdat het bouwt op op de doorbraak van de nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld, dat naadloos aansluit bij tijdloze wijsheden.

De Effortless Coach werkt vanuit een holistisch mensbeeld, vanuit de nauwe verbondenheid van lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen. De grote praktische voordelen die daaruit ontstaan zijn een veel lichter beeld van de dagelijkse werkelijkheid en veel krachtiger methoden dan voorheen om obstakels te overwinnen en oude programmeringen te veranderen.

De Effortless Coach helpt je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken. kijk voor meer info op www.effortlesscoaching.nl

Toepassing van de kracht van de effortless coach methode in mijn praktijk

In mijn praktijk in Roosendaal zet ik dit inzicht samen met jou om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen gaan we een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Ben jij benieuwd wat ik met de bagage van effortless coach voor je kan betekenen meld je dan hier direct aan voor een kosteloze ontdekkingssessie.